Qui som?

El berenador de Can Via, també molt conegut com merendero de Can Via, és un espai de lleure amb taules i focs ideal per fer pícnic, calçotades i costellades.
És ideal per a trobades en família, amb amics, celebrar aniversaris, tot gaudint de l'entorn en plena natura on els més petits i els més grans poden passar un dia fantàstic a la muntanya.

El berenador de Can Via és en una finca privada on el seu propietari, n'Aleix Pascual, a l'any 1965 va engegar aquesta empresa familiar. Actualment la nova generació familiar porta la gestió mantenint l'estil de sempre i a què els clients estan acostumats, constantment introduint-hi millores.

A Can Via protegim el medi ambient aprofitant els recursos naturals, d'aquesta manera contribuïm a la conservació del patrimoni natural.

Missió, visió i valors

Missió. Contribuir a la salut i al benestar de les persones mitjançant les relacions socials, els bons àpats saludables, temps per l’oci i lleure, l’exercici físic, posant a la seva disposició espais i medis per gaudir de tot això en el temps lliure de caps de setmana i festius.

Visió. Ser una empresa ben valorada i reconeguda en el sector per part dels clients, col·laboradors, proveïdors i tots els grups relacionats amb la nostra activitat.

Valors 

  • Desenvolupament del negoci familiar mantenint l’estil de sempre i la fidelitat dels clients. 
  • Saber què aporta valor per els nostres clients i donar aquest valor en el què fem. 
  • Millora continua cap a l’excel·lència com a manera de treballar. 
  • Relacions personals basades en el respecte mutu.

Som Punt PIT (Punt d'Informació Turística) del Baix Llobregat des de l'any 2018. 

Des de l'any 2021 estem adherits al Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere. En aquest sentit, la nostra empresa ha adoptat la Política de Turisme Responsable, establerts a l'adhesió.  Veure document


Cafeteria. Any 1965

1. La masia de Can Via anys 60
2. Vista del sector de les taules. Anys 80
3. Aleix Pascual. Any 1965