Preguntes freqüents

 - Es pot reservar taula i barbacoa?

Les taules d'exterior i del porxo no reservem, conforme van arriban els grups, des de l'entrada assignem taules i barbacoes. Està organitzat. A l'època de més afluència de gent, en temporada de calçots, recomanem que algú del grup vingui aviat.

Només reservem les taules d'interior, en els menjadors. 

L'únic espai exterior que reservem per a grups de mínim 30 persones i màxim 50, és la "Zona Palosanto". Del 15 de febrer al 15 de novembre.

Podeu trucar o enviar-nos un correu per consultar els preus i disponibilitat.

Entre setmana atenem el telèfon. Si truqueu dissabte, diumenge o festiu, quan està obert el berenador a vegades ens és difícil atendre el telèfon, millor trucar a partir de les 17h.

- S'ha de pagar pel cotxe?

L'aparcament dels cotxes està inclòs amb el preu de les taules. Tot i que la zona d'aparcament és gran, procureu omplir-los, així hi ha més lloc.

- Puc portar el meu gos?

A les taules d'exterior, permetem màxim un gos pel total del grup, a l'interior no s'admeten. Si són grans o de raça considerada perillosa han de portar murrió.

- Es pot posar música?

A les taules d'exterior i a la "Zona Palosanto" no es pot posar música. Està permès, amb un volum moderat, a partir de les 17h. Abans no.

A les taules d'interior, quan es comparteix el menjador no es pot posar música.

Quan el menjador és en exclusivitat per un grup, es pot posar música amb un volum moderat, a partir de les 16:30h. Abans no.