dilluns, 20 de gener del 2014

Calçotada a Can Via!

Ja hem tornat de les vacances! Hem obert aquest cap de setmana passat i tot i que ha fet mal temps s'estava molt bé en el menjadors. Molts dels grups que han vingut han fet calçots, què bons!!!
 
Com a l'any passat, a Can Via ens podeu encarregar els calçots. Són uns calçots ecològics amb una mida ideal perquè es facin bé i quedin bons, encara que ja sabem que la salsa és molt important...
Ens podeu trucar o enviar un correu per demanar més informació i encarregar-los, fins dimecres s'està a temps per encarregar per el cap de setmana.

 
 
Aprofitem aquest post per recordar com es fan els calçots a la barbacoa.
  • Es preparen el calçots a la graella.
  • Es fa servir llenya prima de pi.
  • S'encén el foc i quan hi ha flama es posa la graella a sobre, es cremen 3 o 4 minuts per una banda i 3 o 4 minuts per l'altra banda.
  • S'emboliquen amb paper de diari, així en mantenen calents.
  • Després pots aprofitar la brasa per coure la carn. La carn mai es fa amb flama.
  • Es fa servir una barbacoa per cada 125-150 calçots i el temps que es necessita per fer-los més la carn és d'una hora i mitja.